Gençlerden örnek davranış: “İklimi Değil Kendini Değiştir”

Antalya Kepez Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri dünyamızın geleceğini tehdit eden küresel ısınmaya dikkat çekmek için e-twinnig projesi kapsamında “İklimi Değil Kendini Değiştir” başlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Tülay Dinçer'in başkanlığında yürütülen projeye Türkiye’den 10 Azerbaycan’dan 2 okul katıldı.

17 Mayıs 2022 Salı 16:18
Gençlerden örnek davranış: “İklimi Değil Kendini Değiştir”

İletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek ve paylaşmak amacını taşıyan Avrupa Birliği projesi e-twinnig kapsamında Türkiye’nin farklı şehirlerinde 10, Azerbaycan’dan da 2 okulun öğrencileri küresel ısınma tehdidine karşı bir araya geldi. 12 okuldan 77 öğrenciyle gerçekleştirilen çalışmaya Kepez Atatürk Anadolu Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Tülay Dinçer başkanlık etti.

BİLGİLENDİRME VE BİLİNÇLENDİRME ÇALIŞMASI

Küresel ısınmaya dikkat çekmek için öğrenciler, “İklimi değil kendini değiştir” sloganıyla yola çıktı. Proje kapsamında çeşitli etkinliklerle bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışması yapan öğrenciler ağaç dikimi, bisiklet turu etkinliği, geri dönüşüm çalışması, atık pil toplama etkinliği ve Konyaaltı sahilinde kıyı temizliği düzenledi. “İklim değişikliğine hep birlikte dur diyelim” diyen öğrenciler küresel ısınma ilgili afiş çalışması, Dünya Su Günü afiş çalışması ile de farkındalık yaratmaya çalıştı.

Son Güncelleme: 17.05.2022 16:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.