Gebizliler iftarda buluştu

Serik'te, Gebiz Gönüllüleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından iftar yemeği verildi.

22 Temmuz 2014 Salı 10:40
Gebizliler iftarda buluştu
Gebiz Mahallesi'ndeki iftar yemeğine, Saadet Partisi eski Milletvekili Mehmet Okudan, Antalya Yörükler Derneği Başkanı Abdullah Duman, Yurt-Kur Antalya Bölge Müdürü Ahmet Sütçü, MHP Belediye Meclis Üyesi Cengiz Büyükgebiz, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Adnan Akpınar, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yemekte konuşan Dermek Başkanı Mevlüt Köküş, dernek ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Derneğin 1 Temmuz'da kurulduğunu kaydeden Başkan Köküş, "Derneğimiz henüz bu ayın başında kuruldu. Çok yeni ve genç bir derneğiz. Derneğin kuruluş gayesi, tarihsel sürece bakıldığında birbiriyle akraba olan Gebiz halkının kaynaşmasını ve kültürel birlikteliğini sağlamaktır" dedi. 

Son Güncelleme: 22.07.2014 10:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tarık kut 2014-08-07 21:27:20

çok başarılı bir haber manşetleri süslediğim için kendimle gurur duyuyorum. gebizli değilim ama on numara bi belde. şekiillll