Doktorun Hayatını Kurtarmak İsterken Ölümden Döndü

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Serhat Gönenbaba, doktorunu öldürmek için hastaneye geldiğini söyleyen psikiyatri hastası Musa A.'ya engel olmaya çalışırken bıçaklandı

11 Mayıs 2015 Pazartesi 15:47
Doktorun Hayatını Kurtarmak İsterken Ölümden Döndü


Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Serhat Gönenbaba, doktorunu öldürmek için hastaneye geldiğini söyleyen psikiyatri hastası Musa A.'ya engel olmaya çalışırken bıçaklandı. Yaralanan Gönenbaba, aynı hastanede ameliyata alındı.

Olay, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde meydana geldi. Sabah erken saatlerde hastanenin psikiyatri bölümüne gelen 25 yaşındaki Musa A., burada bir süre oturduktan sonra özel güvenlik görevlisi 28 yaşındaki Serhat Gönenbaba'nın yanına gelip "Doktor N.Y.'yi birazdan öldüreceğim. Burada olursan senin de icabına bakarım" dedi. Gönenbaba'nın sakin olmasını ve kendisine yardımcı olacağını söylemesi üzerine kararından vazgeçmeyeceğini belirten Musa A., özel güvenlik görevlisine tekme tokat saldırdı. Savunma sporuyla uğraştığı için kısa sürede Musa A.'yı etkisiz hale getirip yere yatıran Gönenbaba, arkadaşlarından yardım istedi. Gönenbaba'nın bir an dalgınlığından yararlanan Musa A., cebinden çıkardığı bıçakla özel güvenlik görevlisini kolundan, baldırından ve bacaklarından olmak üzere 4 yerinden bıçakladı. Kaçmak isteyen Musa A., yardım için gelen özel güvenlik görevlileri tarafından yakalandı. Kanlar içinde kalan Gönenbaba, acil servisteki ilk müdahalesinin ardından ameliyata alındı. Musa A. ise gözaltına alınıp polis merkezine götürüldü. 

Son Güncelleme: 11.05.2015 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.