Başkan Şahin’in acı kaybı

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in kardeşi Ali Şahin hayatını kaybetti.

05 Haziran 2022 Pazar 18:32
Başkan Şahin’in acı kaybı

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in kardeşi Ali Şahin, Pazar sabahı aniden geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Bu acı kaybı, Başkan Şahin sosyal medya sayfasında bildirdi. Ali Şahin’in cenazesi aynı gün öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardında Güloluk Mahallesi Ahmet Çavuşlar mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. Evli ve aynı zamanda 3 çocuk babası olan 43 yaşındaki Ali Şahin’in cenaze törenine başta AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş olmak üzere, iş ve siyaset dünyasından birçok kişi ile sevenleri katıldı. 

Cenaze töreninin ardından taziyeleri kabul eden Başkan Şahin, sosyal medya sayfasında, “Bu sabah kalp krizi nedeniyle aramızdan ayrılan kardeşim Ali Şahin'e son görevimizi yerine getirdik. Genç yaşında hayata veda eden kardeşimin mekanıcennet olsun. Bu acı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımızdan Allah razı olsun” paylaşımında bulundu.Güneyhaberci ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet ve Şahin ailesine de sabırlar diliyoruz. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.