Antalya’da temel bisiklet sürüş eğitimi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından “Temiz hava ve sağlıklı yaşam için pedallıyoruz” sloganıyla başlatılan temel bisiklet sürüş eğitiminde, 10-65 yaş aralığındaki bisiklet severlere ders veriliyor.

27 Temmuz 2022 Çarşamba 12:39
Antalya’da temel bisiklet sürüş eğitimi

ANTALYA (İHA) 
Akdeniz Kent Parkı bugünlerde bisiklet severlerin uğrak yeri haline geldi. Hem bir ulaşım aracı hem de spor amaçlı bisiklet kullanımının yaygınlaşması üzerine harekete geçen Antalya Büyükşehir Belediyesi temel bisiklet sürüş eğitimi düzenliyor. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ‘Temiz Hava ve Sağlıklı Yaşam için Pedallıyoruz’ sloganıyla 10 -65 yaş arası vatandaşlara Akdeniz Kent Parkı içerisinde oluşturulan parkurda temel bisiklet sürüş eğitimi veriyor.

Genç-yaşlı fark etmeksizin eğitime davet
Özellikle kadın ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği kursa katılanlar bisiklet üzerinde dengede durmayı ve pedal çevirmeyi öğreniyor. Spor Hizmetleri Şube Müdürü Yakup Deveci, sosyal belediyecilik çerçevesinde vatandaşlara hizmet vermeye çalıştıklarını, bisiklete binmeyi çeşitli nedenlerden dolayı ertelemiş vatandaşların genç yaşlı fark etmeksizin eğitime beklediklerini söyledi.

Yeni dönem kayıtları
Akdeniz Kent parkı içinde gerçekleşen eğitime katılmak isteyenler 27 Temmuz -3 Ağustos tarihleri arasında www.abbsporhizmetleri.com adresinden kayıt olabiliyor. 5 Ağustos -19 Ağustos tarihleri arasında devam edecek eğitimlere ücretsiz olarak; pazartesi, çarşamba, cuma ve cumartesi günleri katılım sağlanabiliyor.
Temel bisiklet sürme eğitimleri kontenjanla sınırlı ve kayıt yaptıranların kesin kayıtları 4 Ağustos Perşembe saat 14.00’da internet adresinden sorgulanabilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.