Aksu'da mobese için çalışmalar başladı

İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Aksu Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Halil Şahin ve ekibi ile görüşen Tonbul, ilçenin emniyeti hakkında istişarelerde bulundu. Aksu halkının güvenliği, EXPO 2016’ya ev sahipliği yapılacak olması ve ilçenin G20 zirvesinin yapılacağı güzergahta yer alması nedeniyle Aksu’ya mobese yapılması için proje çalışmalarına başlanıldı.

03 Mart 2015 Salı 13:50
Aksu'da mobese için çalışmalar başladı
Aksu Belediyesi, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul’u ağırladı. Belediye Başkanı Halil Şahin, başkan yardımcıları Ahmet Aydoğmuş, Remzi Sadi, Hüseyin Demirkaplan, meclis üyeleri ve Spor Kulüp yöneticileri tarafından karşılanan Tonbul, ilçe hakkında bilgiler aldı. İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül’ün de hazır bulunduğu görüşmede mobesenin önemine dikkat çekildi. Başkan Şahin, Aksu’nun hızla büyüyüp, geliştiğini ifade ederek ilçenin sürekli gözlem altında tutulması gerektiğini ifade etti. Şahin, “Mobese ilçemiz için çok önemli. Aksu’da yeni yapılan çalışmalarla birlikte nüfus da artacak. Aksu ile Antalya kaynaşmış olacak” şeklinde konuştu.

Emniyet Müdürü Cemil Tonbul ise G20 zirvesinin Aksu’ya çok fayda sağlayacağından bahsetti. Tonbul, “G20 zirvesi ile Aksu daha da önemli bir konuma sahip olacak.” ifadesini kullandı. Tonbul, inşaatı devam eden ilçe emniyet binası hakkında da İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül’den bilgiler aldı. 

Son Güncelleme: 03.03.2015 13:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.