Yaya geçidinden geçen kadın ticari taksinin çarpması sonucu hayatını kaybetti

Antalya'da yaya geçidinden geçmek isteyen yaşlı kadına ticari taksi çarptı. Metrelerce öteye fırlayan kadın hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

21 Temmuz 2022 Perşembe 14:58
Yaya geçidinden geçen kadın ticari taksinin çarpması sonucu hayatını kaybetti

Fadıl Kösedağ
ANTALYA (İHA) Kaza, Alanya ilçesi D400 karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Tayfun Y., idaresindeki 07 H 0783 plakalı ticari taksi ile seyir halindeyken yaya geçidinden geçmek üzere olan Havva Yıldız'a (52) çarptı. Çarpmanın etkisiyle Yıldız metrelerce savrulurken, ticari taksi yaklaşık 50 metre sonra durabildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Havva Yıldız kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.