Tünelin diğer ucundan kaçtılar!

Antalya’da kanalizasyona giren hırsızlık şüphelilerinden birinin elektrik akımına kapıldığı ihbarı polis, itfaiye ve sağlık ekiplerini alarma geçirdi. Ekipler koku ve seslerin geldiği kanalizasyonda inceleme yaptığı sırada şüpheliler bir mahalleden diğer mahalleye geçiş yaparak izlerini kaybettirdi.

07 Ağustos 2022 Pazar 17:29
Tünelin diğer ucundan kaçtılar!

ANTALYA (İHA) -
Ekipleri alarma geçiren olay, öğlen saatlerinde Kepez ilçesi Gazi Bulvarı'nda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 3 hırsızlık şüphelisinin kanalizasyona girdiği ve elektrik akımına kapıldığı ihbarını alan polis ekipleri bölgeye geldi. Kanalizasyon içerisinden ses ve koku gelmesi üzerine olay yerine elektrik firması personeli, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede bulunamayan şüphelilerin kanalizasyonun diğer çıkış noktasından farklı bir mahalleye geçerek firar ettiği anlaşıldı. Ekipler, şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.