Motosikletle otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı. Kazanın meydana geldiği kavşağın yakınında market işleten kadın esnaf, “Günlük en az 2 kaza görüyoruz. Işık takmak için kaç kişinin ölmesi gerekiyor” diyerek tepkisini dile getirdi.

02 Ağustos 2022 Salı 13:18
Motosikletle otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Arif Kaplan
ANTALYA (İHA) 
Sorgun Mahallesi’nde Titreyengöl ve Acısu caddelerinin kesiştiği kavşak, yaşanan kazalarla gündemden düşmüyor. Acısu Caddesi’nden otogar istikametine seyir halinde bulunan Mustafa Kaplan idaresindeki motosiklet ile Titreyengöl Caddesi’nden gelen Durmuş Ay’ın kullandığı 07 JV 390 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.
Yaralının yardımına ilk koşan kişi, kazanın meydana geldiği kavşağa 100 metre mesafede market işletmeciliği yapan Ayfer Aydemir oldu. Yaralının yüzünü yıkayıp, su içiren Aydemir, sağlık ekibi gelinceye kadar yaralının yanından ayrılmadı. Mustafa Kaplan, sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

“Kaç kişinin ölmesi bekleniyor?”
Kavşakta günlük en az 2 tane kazanın meydana geldiğini belirten Ayfer Aydemir, “Artık kaza görmekten bıktık. Bu kavşağa trafik lambası takılması için kaç kişinin ölmesini bekliyorlar? Yeter artık, kavşağa önlem alınsın” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.