İş yerinin deposunda ele geçirildi

Antalya’nın Alanya ilçesinde bir iş yerinin deposunda yapılan aramada 9 bin 800 adet dolu makaron ve çok miktarda tütün ele geçirildi.

24 Mart 2022 Perşembe 13:41
 İş yerinin deposunda ele geçirildi

ANTALYA (İHA) -
Edinilen bilgiye göre, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde kaçakçılık suçlarının önlenmesine yönelik çalışmalar gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalarda, M.T. (48) isimli şahsın Cikcilli Mahallesi'ndeki iş yeri ve deposunda, gümrük kaçağı ve makarona doldurulmuş tütün piyasaya sürdüğünü tespit etti. Ekipler, söz konusu adrese baskın düzenlendi. Şüpheli şahsın iş yeri ve deposunda yapılan aramada, 9 bin 800 adet içi tütün ile doldurulmuş makaron, çuvallara doldurulmuş vaziyette 300 kilogram tütün ve 500 gram nargile tütünü ele geçirildi.
Adliyeye sevk edilen M.T isimli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.