Antalya'da 12 yaşındaki bisikletli çocuk minibüs çarpması sonucu yaralandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde minibüsün çarptığı bisikletli çocuk yaralandı.

05 Ağustos 2022 Cuma 11:06
Antalya'da 12 yaşındaki bisikletli çocuk minibüs çarpması sonucu yaralandı

Arif Kaplan
ANTALYA (İHA) Kaza; adliye yakınında meydana geldi. Muammer Ö. idaresindeki 07 AVS 062 plakalı yolcu minibüsü, Manavgat Adliyesi karşısına geldiği esnada, önünde bisikletle ilerleyen Berke H.'ye çarptı. Çarpmanın şiddetiyle kafasını minibüsün ön camına çarparak yaralanan 12 yaşındaki çocuğa, ilk müdahale yakınlardaki sağlık ocağında yapıldı. Berke H., sağlık ekibinin gelmesinin ardından tekerlekli sandalye ile ambulansa alındı ve hastaneye götürüldü. Berke H.'yi birlikte bisiklet sürdüğü arkadaşı bir an bile yalnız bırakmadı.
Kazayı gören vatandaşlar ve minibüs sürücüsü, 2 çocuğun bisikletleriyle yolda ilerlediği sırada tehlikeli bir şekilde sağa sola hareketler yaptığını, adliye önünde yaya geçidine geldiklerinde çocuklardan birisinin aniden direksiyonu kırıp minibüsün önüne fırladığını iddia etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.