Aksu’da trafik kazası!

Antalya'nın Aksu ilçesi, Aksu üst geçidi üzerinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralanırken, kaza nedeni ile trafiğe kapanan yolda uzun araç kuyrukları oluştu.

31 Mayıs 2021 Pazartesi 16:36
Aksu’da  trafik kazası!

Hilal Kara  
ANTALYA (İHA) -
Olay, Aksu üst geçidinde Antalya istikametine doğru saat 15.40 civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İsmi henüz belirlenemeyen Afgan uyruklu 07 MB 2392 yönetimindeki araç, Mustafa Güzel yönetimindeki 07 YSP 65 plakalı aracın önüne çıkarak kazaya sebep oldu. 
Çevredekilerin olayı 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Araç sürücüleri yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle uzun süre kapalı kalan yolda, uzun araç kuyrukları oluştu. Yol daha sonra trafiğe açıldı.

Son Güncelleme: 31.05.2021 16:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.