4 yaşındaki çocuğun şelale deresine düştüğü ihbarı ekipleri alarma geçirdi

Antalya’da 4 yaşında bir çocuğun Düden Şelalesi'nin denize döküldüğü dereye düştüğü ihbarı, polis ekiplerini alarma geçirdi. Denizden ve karadan yapılan aramada çocuktan bir ize rastlanmadı.

19 Mayıs 2022 Perşembe 18:42
4 yaşındaki çocuğun şelale deresine düştüğü ihbarı ekipleri alarma geçirdi


ANTALYA (İHA) -
Olay, saat 16.00’da Muratpaşa ilçesi Çağlayan Mahallesi Düden Park içerisinde Düden Şelalesi'nin denize döküldüğü dere içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 112 Acil Çağrı Merkezini arayan bir kişi, dereye 4 yaşında bir çocuğun düştüğünü söyledi. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Deniz polisi de şelalenin denize döküldüğü alana gelerek deniz üzerinden arama gerçekleştirdi. Karadan ve denizden yapılan aramada bir ize ulaşılamadı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.