Güney Haberci - Antalya'nın Bir Numaralı Haber Portalı

Yaz tüm hızıyla sürüyor

TURİZM

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde tüm hızıyla devam eden yaz eğlencelerine, havuz partisindeki müşterilerin neşeli sesleri karışıyor. Manavgat Kızılağaç Turizm Bölgesi'nde bulunan Ali Bey Club Manavgat'ta, tatilcilerin Eylül güneşi altında serinlemesi için havuz partisi düzenlendi.

Öğle saatlerinden itibaren havuzda Dj Ferhat'ın çaldığı birbirinden hareketli parçalarla başlayan etkinliklerde, ilk olarak havuzlara büyük toplar atılıyor. Eğlencenin doruk noktasına ulaşıldığında ise havuza torbalarla buz atan görevliler, sıcaktan bunalan misafirlerin serinlemesini sağlıyor. Havuzda bot oyunu, yüzme yarışmaları ve çeşitli aktivitelerle gün boyu eğlenen misafirler, havuz başında özel karışım kokteyl içeceklerle serinlemeye devam ediyor.

Ali Bey Club Manavgat Genel Müdürü Kerem Kutbay, müşteri memnuniyetini sürekli yukarıda tutarak, yıllardır olduğu gibi tekrar müşterilerini çoğaltarak bu konuda rekor kırmayı hedeflediklerini söyledi. Kutbay, daha önce geceleri gerçekleştirdikleri plaj partilerinin yanında gündüz partileriyle de müşterileri hem serinletmeyi hem de eğlendirmeyi amaçladıklarını kaydetti. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.