Güney Haberci - Antalya'nın Bir Numaralı Haber Portalı

Manavgat play-off'lara hazır

SPOR

ANTALYA Süper Amatör Merkez Doğu Grubu'nu ikinci olarak tamamlayan Manavgat Belediyespor, play-off maçları için hazırlıklarını tamamladı.

 Antalya Süper Amatör'de grup maçlarının tamamlanmasının ardından Bölgesel Amatör Ligi'ne (BAL) yükselmek için play-off karşılaşmaları oynanacak. Antalya Süper Amatör Ligi Merkez Grubu'nu ikinci tamamlayan Manavgat Belediyespor, Muratpaşa Belediyespor, Korkuteli Belediyespor, Kestelspor, Finike Belediyespor ve Beymelek Belediyespor ile play-off maçları yapacak. 

Manavgat Belediyespor play-off maçları için kadrosunu Mustafa Yüksel, Engin Mustafa Ulutaş, Uğurcan Kadir Mutlu, Alican Ensöz ve Gökhan İlhan'la güçlendirdi. Günde tek antrenmanla hazırlıklarını sürdüren Manavgat Belediyespor, bu sezon BAL'a yükselmeyi hedefliyor.

Futbolcuları kamp yaptıkları otelde ziyaret eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, teknik heyetten takım hakkında bilgi aldı. Futbolcularla sohbet eden Başkan Sözen, play-off maçları için başarılar dilerken, BAL'a yükselme konusunda kendilerine güvendiğini söyledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.