Güney Haberci - Antalya'nın Bir Numaralı Haber Portalı

Bayanlar golf turnuvası başladı

SPOR

"Mineks ve Regnum Bayanlar Golf Turnuvası" başladı.National Golf Club tarafından düzenlenen turnuvaya 83 sporcu katılıyor - Turnuva Direktörü Martin: "Golf, Türkiye'de yeni gelişen bir spor. Bundan sonra da Türk oyuncularımız ve gelecek için iyi şeyler yapacağız".

Antalya'da düzenlenen "Mineks ve Regnum Bayanlar Golf Turnuvası" başladı.National Golf Club tarafından organize edilen ve Serik ilçesine bağlı Belek Mahallesi'ndeki kulübün golf sahasında gerçekleştirilen turnuvaya, 23 ülkeden 83 sporcu katıldı.

18 delikten oluşan turnuva, pazar günü oynanacak mücadelelerle sona erecek. Dereceye giren sporculara, aynı gün düzenlenecek törenle çeşitli ödüller verilecek.

Turnuva direktörü Tony Martin, yaptığı açıklamada, turnuvaya katılan sporculardan 9'unun Türk olduğunu bildirdi. Turnuvada Hindistan, Kolombiya ve Çin'den bile oyuncular bulunduğuna işaret eden Martin, "Oyunculardan 9'u Türk. Golf, Türkiye'de yeni gelişen bir spor. Bundan sonra da Türk oyuncularımız ve gelecek için iyi şeyler yapacağız" dedi. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.