Güney Haberci - Antalya'nın Bir Numaralı Haber Portalı

Aksulu mahalleler santrada kapışıyor

SPOR

Aksu Belediyespor Kulübü’nün bu yıl ikincisini düzenlediği Mahalleler Arası Futbol Turnuvası başladı. Karaöz-Murtuna maçı ile başlayan 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası’nda 25 mahalle ter döküyor

Aksu Belediyespor’un düzenlediği ve bu yıl ikincisi yapılan Mahalleler arası Futbol Turnuvası, yoğun katılım ile gerçekleşti. Aksu Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi’nin önderliğinde yapılan kura çekiminde, mahallelerin yer alacağı gruplar belirlendi. Hafta sonu oynanan Karaöz-Murtuna maçı ile start alan turnuvaya katılım yoğun oldu.
Turnuvanın açılışı nedeni ile düzenlenen törene, siyasilerin ilgisi de büyük oldu. Açılış törenine AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, MHP İlçe Başkanı Kemal Kara, belediye Başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, spor camiasının önde gelen isimleri ve davetliler katıldı.
Turnuvanın açılış töreninde bir konuşma yapan AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, katılan tüm takımlara başarılar dilerken, maçların centilmenlik ve dostluk çerçevesinde geçmesini temenni etti. Lise yıllarında futbol oynadığını belirten Köse, açılışta kısa bir futbol şov da yaptı. Köse’nin santra vuruşu ile başlayan maçlar, renkli görüntülere sahne oldu.

Turnuvaya katılan takımlar, ve mücaele ettikleri gruplar ise şöyle belirlendi:
A Grubu: Yurtpınar Mah. Topallı Mah. MAndırlar Mah. Kundu Mah. Fatih Mah. Karaöz Mah.
B Grubu: Alaylı Mah. Hacıaliler Mah. Cihadiye Mah. Pınarlı Mah. Kurşunlu Mah. Konak Mah.
C Grubu: Gökdere Mah. Güloluk Mah. İhsaniye Mah. Macun Mah. Karaçalı Mah. Güzelyurt Mah. Çalkaya Mah.
D Grubu: Barbaros Mah. Murtuna Mah. Atatürk Mah. Kemerağzı Mah. Boztepe Mah. Altıntaş Mah. Kumköy Mah.


Önce centilmenlik

Aksu Belediyesi ve Aksu Belediyesi Spor Kulübünün ortaklaşa düzenlediği “15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Mahalleler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası” Aksu Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Cihangir Yılmaz, kaynaşma toplantısı düzenledi
Aksu Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Cihangir Yılmaz organize ettiği kaynaşma toplantısında, turnuvanın dostça geçmesi temennisinde bulundu. Aksu Belediye Spor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi ise bu yıl turnuvaya katılımın geçen yıldan daha fazla olmasının sevindirici olduğunu kaydederek, güzel bir turnuva geçmesini diledi. 
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ise “Biz belediye olarak spor kulübümüze zaten destek veriyoruz. Sizlerin de bu tür organizasyonlarda takım çıkararak kulübümüze destek olmanız önemli. Gençlerimize birlikte sahip çıkalım. Aksu’da yapılacak çok iş var, birlikte çalışırsak başarılı oluruz” dedi. 
Kaynaşma toplantısına Aksu Belediyesi Başkan Yardımcısı Hakkı Çoşgun, AK Parti İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, MHP İlçe Başkanı Kemal Kara, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Levent Elmas, Belediye Meclis Üyesi Hamza Deniz, muhtarlar ve spor kulübü yöneticileri katıldı. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.