Güney Haberci - Antalya'nın Bir Numaralı Haber Portalı

Özdemir, Konyaaltı'ndan aday adayı

SİYASET

Antalya'da Konyaaltı Belediye Başkanlığı için ikinci aday adayı Süleyman Özdemir oldu. Aday adaylığını ilçe binasında düzenlediği toplantıyla ilan eden Özdemir, "Bölgemizle ilgili halkın tamamını kapsayacak projelerimiz mevcut" dedi.

CHP'nin Konyaaltı'nda belediye başkanlığı için aday adaylığını ilan eden ikinci isim Süleyman Özdemir oldu. 2011 milletvekilleri seçimlerinde de aday adaylık deneyimi yaşayan Özdemir, düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin çok ağır günlerden geçtiğini, böyle bir ortamda göreve talip olan herkesi kutladığını kaydetti.

Konuşması sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İl Başkanı Devrim Kök ve CHP'li Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e de teşekkür eden Özdemir, "Uzun çalışmalar sonucunda bölge halkıyla birlikte tespit ettiğimiz sorunları biliyor ve birlikte çözüm üretiyoruz" diye konuştu. Konyaaltı'nda toplumun her kesimini kapsayacak projelerinin hazır olduğunu dile getiren Süleyman Özdemir, "Göreve geldikten sonra, birkaç ay içinde farkımız hissedilecektir" dedi. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.