Güney Haberci - Antalya'nın Bir Numaralı Haber Portalı

MHP’li Üstün: Başarılıyız 

SİYASET

MHP Aksu İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün, göreve geldikleri günden beri, ekip arkadaşlarıyla beraber başarılı bir çalışma sergilediklerini belirterek, “Geçmişe oranla üye sayımız şu an iki katı arttı. İl Başkanımızın vermiş olduğu bir üye kotası var ve biz bu kotanın yaklaşık %15 üzerindeyiz” dedi. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’e de övgüler yağdıran Üstün, “Başkanın kapısı sonuna kadar herkese açık. Sorunlarınızı gidip rahatlıkla anlatabiliyorsunuz ve –hayır- cevabı olmayan bir insan” şeklinde konuştu. 

Vatandaşlarla iç içeyiz 

MHP Aksu İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün, Güneyhaberci TV’de yayınlanan Özgür Masa’nın konuğu oldu. Parti içi çalışmalarının yanı sıra, Aksu Belediyesi’nin de icraatlarının konuşulduğu program da MHP’li Üstün tüm sorulara içtenlikle cevap verdi. MHP Aksu İlçe Teşkilatı olarak kapı kapı gezip vatandaşların iyi ve kötü gününde yanında olmaya gayret gösterdiklerini dile getiren MHP Aksu İlçe Başkanı Üstün, 2023 yılında gerçekleştirilecek seçimlere de hazır olduklarını ifade etti. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’inde kent için yaptıkları çalışmaları da tasvip ettiklerini de dikkat çeken Üstün, Cumhur İttifakı üyesi olarak uyum içerisinde olduklarını söyledi. 

Millet ittifakına suçlamalar

Millet İttifakına da eleştirilerde bulunan MHP Aksu İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün, “4 ve 5 Aralık 2021 tarihinde, Hedef 2023 İl Aydınlatma ve Anlatma programları vardı. Ardından 28 Mayıs günü gerçekleştirdiğimiz, Adım Adım 2023 İlçe Aydınlatma Programlarımızı gerçekleştirdik. Bu toplantılarda millet ittifakının terör örgütü ile yapmış olduğu açık ve kapalı olarak gerçekleşen projeleri, halkımıza anlattık. Bu ittifakın yanlışlarını anlattık. Aksu küçük bir ilçe ve nihayetinde siyaset yapmaktayız. Siyasi görüşlerimiz İYİ Parti mensupları ile aynı olsaydı, zaten MHP çatısı altında siyaset yapıyor olurduk. Siyasi görüşlerimiz bir olmadığı için bizimle beraber değiller. Genel Başkanımızın vermiş olduğu emir ve talimatları burada uygulamakla görevliyim. Bu yüzden kızsalarda kızmasalarda bizim doğrumuz budur” dedi. 

Tamamen MHP’ye güvenden kaynaklı 

Vatandaşların partilerine teveccühünün giderek artığını da dile getiren Üstün, “2 yıl önce göreve geldiğimizde belirli bir üye sayımız vardı. Şu an o sayının iki katına çıkmış bulunmaktayız, arttırmaya da devam ediyoruz. Başvurular çok fazla herkese teşekkür ediyoruz. Eskiden üye olan dostlarımızın fotoğraflarını paylaşırdık ancak artık bunu yapmıyoruz. Bunun nedenine örnek vermek gerekirse; insanlar işe girerken belli bir takım yerlerde siyasi sempatizanlık yapan insanlarla karşılaşabiliyorlar. Bu gibi sorunların olmaması için kamuoyuna bu tarz paylaşımlar yapmıyoruz. İl Başkanımızın vermiş olduğu bir üye kotası var ve biz bu kotanın yaklaşık %15 üzerindeyiz. Bizim üye sayımızdaki artışın, ittifakımızın verdiği güçle bir alakası yok. Bu tamamen MHP’nin vermiş olduğu güvenden kaynaklıdır. Mahalle temsilcilikleriyle beraber sandık kurullarımızı oluşturduk. Aksu teşkilatı olarak seçime her an için hazırız” şeklinde konuştu.

Hayır cevabı olmayan bir Başkan 

Üstün, “Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Aksu İçin elinden geleni yapıyor. Ben bunu bir siyasetçi olarak değil, Aksu halkının bir bireyi olarak söylüyorum. Şu anda gidin kapısı daima açıktır, kimseyi randevulu bir şekilde almaz. Herkese kapısı sonuna kadar açıktır, sorunlarınızı gidip rahatlıkla anlatabiliyorsunuz ve hayır cevabı olmayan bir insan. Çalışmaları bence gayet başarılı. Çözüm noktasında tamamen Halil başkan var. Yaşadığımız çekişmelerde de, şu olmazsa olmaz gibi bir kıstasımız yok. Eğer yanlış olarak gördüğümüz bir durum olursa, Başkan Şahin’le direk görüşerek bunun üzerine konuşuyoruz. Bugüne kadar çözemediğimiz bir konu olmadı. Sağ olsun Halil başkan bize bu konuda özen gösteriyor. Uyumlu bir şekilde ittifakımızı devam ettiriyoruz” dedi. 

Sahada olmayan, yaşananlardan haberdar olamaz 

BBP İlçe Başkanı İsmail Metin’in kendilerini başarısızlıkla suçladığı eleştiriye de cevap veren MHP Aksu İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün, “Kimse ilçe teşkilatımızı başarısız olarak değerlendiremez. Kaldı ki biz sahalardayız ve kendilerini de görmek istiyoruz. Belki biraz ağır olacak bu söylediğim ancak sahada olmayan sahada yaşananları göremez. Dikkat etmelerini isterim. MHP Aksu ilçe teşkilatı olarak, burada yaşayan tüm seçmenlerimizin oyuna talibiz. Biz birinci parti olacağımızı düşünerek çalışmalarımızı yapıyoruz. Tüm hazırlıklarımız ile beraber seçime hazırız. Hızlı hareket edip hazırlıklarımızda hataya yer vermiyoruz, ince eleyip sık dokuyoruz. O yüzden bir sıkıntımız yok ve bugün seçim olsa biz tamamen hazırız” açıklamalarında bulundu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.