Güney Haberci - Antalya'nın Bir Numaralı Haber Portalı

Kanaat önderlerinden İsa Yıldırım'a destek sözü

SİYASET

Aksu'da yaşayan Doğu ve  Güneydoğulu  vatandaşların kanaat önderleri , DSP Aksu Belediye Başkan Adayı  İsa Yıldırım'a  destek sözü  verdi. Grup adına konuşan Mustafa Dursun, "Büyükşehir'de  Menderes Türel'i, Aksu'da ise İsa  Yıldırım'ı destekleyeceğiz" dedi. 

31 Mart Yerel seçimlerinde DSP Aksu Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım'a Doğu ve Güneydoğulu vatandaşların kanaat önderlerinden destek geldi. Aksu'nun Karaçalı, Yurtpınar, İhsaniye, Pınarlı, Kurşunlu, Dumanlar, ve Kemerağzı mahallelerinde yaşayan 2 bin 400 civarında ki Doğu ve Güneydoğulu vatandaşları temsilen, Mustafa Dursun, Hacı Lakaplı Halil Karataş ve Cuma Demir adlı kanaat önderleri, yerel seçimlerde DSP Aksu Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım'ı destekleyeceklerini açıkladılar.

Adam kayırmaya karşıyız

Yıldırım'la bir araya gelen kanaat önderleri, " Bizler AK Partiliyiz. 2014 yerel seçimlerinde mevcut Belediye Başkanı Halil Şahin'i destekledik. Ancak 5 yıllık süreç zarfında Şahin hiç bir adaletli yönetim anlayışı sergilemedi. Bu haldeyken halen bu kişinin aday gösterilmesine bir anlam veremedik. İsa Yıldırım'ın belediye başkanlığı döneminde bizlere verilen değer, bu dönem verilmedi. Ayrımcılık ve adam kayırma had safhada. biz bunları gördüğümüzden dolayı, bu dönem Aksu'da tercihimizi İsa Yıldırım'dan yana kullanacağız. Büyükşehir'deyse desteğimiz Menderes Türel'den yana olacak" şeklinde açıklamalarda bulundular. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.