Güney Haberci - Antalya'nın Bir Numaralı Haber Portalı

Bozkurt: Yıldırım haberleri asılsız

SİYASET

Son günlerde Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım ile CHP arasındaki basına yansıyan haberlere, İlçe Başkanı Bozkurt, “Biz parti olarak İsa Yıldırım’a teklifte bulunmadık, bulunmamızda mümkün değildir” diye açıklık getirdi.

Gazetemizi ziyaret eden CHP Aksu İlçe Başkanı Hasan Bozkurt, Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım ile CHP arasındaki basına yansıyan haberlere açıklık getirdi. Bozkurt, Yıldırım ve CHP’nin yerel seçimlerdeki beklentisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Son günlerde basına yansıyan Yıldırım ve CHP ile ilgili yapılan haberlerin asılsız olduğunu vurgulayan İlçe Başkanı Bozkurt, “İsa Yıldırım ve partimizle ilgili yapılan yorumlar asılsızdır ve kesinlikle doğruluk payı yoktur. Biz parti olarak Yıldırım’a teklifte bulunmadık, bulunmamızda mümkün değildir” dedi.
Partili aday olacak
Bozkurt, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “2014 yerel seçimlerinde kesinlikle belediye başkan aday adayı olarak müracaat eden partililerimizle yolumuza devam edeceğiz. Partimizin ilkesini, programını özümseyen, parti örgütü ile birlikte hareket eden ve örgüt bilincinde olan kendi partili adaylarımızla belediye başkanlığı seçimlerine katılacağız. Önümüzdeki yerel seçimlerde başarılı olacağımıza ve ipi göğüsleyeceğimize inancımız da tamdır. Aksu’da hedefimiz büyük. CHP seçimde güçlü taraf olacak. Aksu Belediyesi’ni kazanacağımızdan da hiç kuşkumuz yok.”
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.