Güney Haberci - Antalya'nın Bir Numaralı Haber Portalı

Ayhan Zor Konyaaltı için aday adayı

SİYASET

Konyaaltı Belediyesi CHP'li meclis üyesi Ayhan Zor, Konyaaltı Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Eşi Fatma Zor ve küçük oğlu Cem Zor ile birlikte kahvaltılı basın toplantısına katılan Ayhan Zor, Konyaaltı ve Antalya için çalışacaklarını söyledi.

Aday adaylığının açıklamadan önce ekibiyle mahalle mahalle dolaştığını belirten Zor, "Ben, 1 fincan kahvenin 40 yıl hatırı var sözünü benimsemiş bir insanım. Konyaaltı Belediye Başkan aday adaylığı yolculuğum, 5 yıldır sürdürdüğüm belediye meclis üyeliği görevim sırasında hep daha iyi şeylerin yapılacağına duyduğum inançla başladı" dedi.

Ekibiyle inanarak yola çıktığını, yönetim anlayışını ve projelerini geliştirdikçe, paylaştıkça Konyaaltı'nda değişime ihtiyaç olduğunu gördüklerini ifade eden Zor, "CHP bayrağını bilgiyle, inançla ve başarıyla taşımak için bütün hazırlıklarımı yaptım" diye konuştu.

Konyaaltı Belediyesi tarafından geliştirilen her olumlu projeye destek verdiğini, alkışladığını belirten Zor, şunları kaydetti: "Eksikleri yapıcı bir tarzla eleştirdim. Yapılması gerekenleri açıklamaya çalıştım. Bugün gelinen noktayı önemsiyorum ama çok ilerde olmak mümkün, bunu da söylemeden yapamayacağım. Konyaaltı'na yeni bir heyecan gerekli." 

Yorumlar (26)

abdullah karataş 11 Yıl Önce

sonuna kadar yanındayız örgütçü lider!

İlker küçük 11 Yıl Önce

Başkanım yolunuz açık olsun sonuna kadar sizinleyiz

Sevilay ozdemir 11 Yıl Önce

Yolun acik olsun ayhan bey.

özgür sezer 11 Yıl Önce

gercek örgütcü ayhan zor konyaaltina sen yakisirsin.

hazel sahin 11 Yıl Önce

ayhan zor konyaaltına cok sey katacaktır.

Deniz Gönüllü 11 Yıl Önce

Ayhan bey yolunuz açık olsun sonuna kadar yanınızdayız . Başarılar dilerim.

emrah yıldırım 11 Yıl Önce

Ayhan bey sadece bir siyasetçi değil aynı zamanda üniversitede onlarca insanın en zor ve muhtaç dönemlerinde elini tutmuş büyük yardımsever. Bu arada ben ayhan abi demeyi tercih ediyorum. Başkanım

abilerin kralı 11 Yıl Önce

sabırla herkesi dinler. herkes için birşeyler yapmaya çalışır. uğraşır. olaylar kendinde bitse herşeyi düzeltecek bir başkan

siloo 11 Yıl Önce

çare ayhan zor

kerim göltaş 11 Yıl Önce

siyasi görüşü değişmez ama karşıdakinin siyasi görüşüne bakmadan her yardımı yapabilen bir insan. umarım başkan olur ve değişmez.

onur ertan 11 Yıl Önce

hey be ayhan zor. olursun başkan inşallah.

bilal bileydi 11 Yıl Önce

ayhan bey üzerine alınmasın, böcek olmasında oyumuz chp ye zaten

sevgi ıstıl 11 Yıl Önce

ayhan zorun gelmesini istiyorum. belediyedeki alavere dalavereler ortaya çıksın.

çare ayhan zor 11 Yıl Önce

zorların adamı ayhan zor. konyaaltını dünyanın en güzel yeri yapacaktır. park yapmak proje değildir. bu ilçenin hiçbir zaman büyük bir projesi olmadı.

hayırlı olsun başkan 11 Yıl Önce

kılıçdaroğlu ile görüştüm. antalyada değişim olacak. bilgi sızdı ama bende söyleyim ayhan zor aday

tebrikler 11 Yıl Önce

ayhan zor yakışır. yürü be koçum

işte bu bee 11 Yıl Önce

ayhan başkan muratpaşa yap bizi.

arzu latife tan 11 Yıl Önce

babanın, çocuğu için bıraktığı en iyi miras onu güzel edeble yetiştirmesidir. ayhan zor

kemalettin canyürek 11 Yıl Önce

ayhan zoru destekliyoruz. neden. bayram mesajlarında reklam panolarına denk geldim. böceğe baktım, birde ayhan zora. ayhan zor daha samimi geldi. resimde

nazlı can bana senin aşkın... 11 Yıl Önce

yeter artık, konyaaltı değişmeli. bir işe yaramaz ekibini al ve git.

SON NUMARALARI 11 Yıl Önce

böcek ve ilçe bu olaylardan sonra tamamen kendini bitirdi.

geyik muhabbeti 11 Yıl Önce

böcek hizmet eşittir=kapıdaki geyik

hazal 11 Yıl Önce

ntalya ve merkez ilçelerinde değişim istiyoruz..ilçeler sevmedikleri adaylara kumpas kurarak halkın gözünde küçülmeye çalışıyorlar. özellikle konyaaltı ilçe teşkilatından şikayetçiyim. mevcut belediye başkanı böcek ne derlerse onu yapıyorlar. konyaaltı değişim istiyor.12 aday olmasına rağmen 2 aday güçlü. sayın böcek ve ayhan zor. ayhan zoruda temayülde destekletmemek için böcek bey işler çeviriliyor. saygılarımla. partimin artık deniz baykalın eskileri ile devam etmesini istemiyorum

solomon61 10 Yıl Önce

ilk önce bu yalanı ve iftirayı atanı kendi vicdanınla başbaşa bırakmak lazım.sayın zor bu olaydan daha da güçlenerek çıkmıştır.zor un adaylık belgelerinin içine sahta dosyayı koyup genel merkeze götüren sözde siyasetçi kişiyede bu cevap yeterli olmuştur umarım. gün koltuk sevdalılarının koltuklarıyla vedalaşma günüdür.gün halkın iktidara gelme gündür.yolunda bahtında açık olsun sayın zor.

burcu 10 Yıl Önce

Sayın başkan muhittin böcek sonuna kadar arkandayiz bizim gururumuzsunuz konyaalti sizinle can buldu.dualarimiz sizinle..

Malkocoğlu 8 Yıl Önce

Vay bee aradan zaman geçmiş hepiniz ağzınızın payını almişsinizdir ... Ayhan zor mu kaldı ... Muhittin başkan meşaleyi zirveye taşıyor....

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.