Güney Haberci - Antalya'nın Bir Numaralı Haber Portalı

AK Parti’de süreç başlıyor

SİYASET

AK Parti’de bayram sonrası belediye başkan adaylarının açıklanması sürecine girileceği öğrenildi. En geç eylül ayı sonuna kadar da tüm başkan adaylarının belirlenmesi hedefleniyor.

Yerel seçimler yaklaştıkça, siyasi partilerde de hareketlilik yaşanmaya başladı. AK Parti’de bayram sonrası belediye başkan adaylarının açıklanması sürecine girileceği öğrenildi. Bu çerçevede ilk olarak mevcut belediye başkanlarının yeniden adaylıklarının açıklanması bekleniyor. AK Parti’nin Ağustos ayı içerisinde Döşemealtı ve Kumluca Belediye başkanlarının adaylıklarını açıklayarak sürece start vereceği kaydedildi.
Eylül ayı bekleniyor
Aday belirleme sürecinin bayram sonrası hız kazanacağını belirten AK Parti Aksu İlçe Başkanı Mehmet Akif Ordu, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “İlk olarak mevcut belediye başkanlarımızın adaylıkları açıklanacak. Bunun yanı sıra bayram sonrası istifa sürecide başlayacak. Aday adayı olmak isteyen kişiler, görevlerinden istifa ederek sürece dahil olacak. En geç eylül ayı sonuna kadar da bütün belediye başkan adaylarımızın belirlenmesini bekliyoruz.”


Sercan AYTIŞ

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.