Güney Haberci - Antalya'nın Bir Numaralı Haber Portalı

Antalya protokolü ve esnafı, aynı sofrada buluştu

GÜNDEM

ANTALYA protokolü ve esnafı, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (AESOB) kurduğu iftar çadırında birlikte iftar yaptı.

Vali Münir Karaloğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Garnizon Komutanı ve 3'üncü Piyade Eğitim Tugay Komutanı P. Alb. Tahir Savran, İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, Ak Parti Antalya milletvekilleri Gökcen Özdoğan Enç ve İbrahim Aydın, Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Bahattin Bayraktar, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, çok sayıda oda başkanı ve vatandaşın katıldığı iftarda, İl Müftüsü Osman Artan dua etti.
İftarın ardından konuşan AESOB Başkanı Dere, Ramazanın paylaşma ayı olduğuna vurgu yaptı. Bu yıl da vatandaşlar ve esnafla bir araya gelerek iftar sofrasının bereketinden faydalandıklarını belirten Dere, “Birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Her daim birbirimize kenetlenmeli, aramıza girmek isteyen kötü niyetli kimselere fırsat vermemeliyiz" dedi.




Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.