Güney Haberci - Antalya'nın Bir Numaralı Haber Portalı

Çetin'den çocuklara karne hediyesi

EĞİTİM

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, 2017- 2018 eğitim ve öğretim yılının sona ermesinin karne alan öğrencileri sosyal medyadan paylaştığı mesajla kutladı.


ATSO Başkanı Davut Çetin, 2017- 2018 eğitim ve öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla karne alan öğrencilere keyifli bir yaz tatili geçirmelerini diledi. Öğrencilere yaz tatili boyunca iyi dinlenip bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulunan Başkan Çetin, "Benden de bir küçük karne hediyesi. Direkt mesaj atan ilk 10 öğrencimize ATSO Kültür Yayınları'ndan bir kitap armağan edeceğim" dedi.

ATSO Başkanı Davut Çetin, mesaj atan çocuklara gönderilecek kitapla birlikte bir de mektup kaleme aldı.

Başkan Çetin, mektubunda, öğrencilerin yorucu bir eğitim ve öğretim dönemini geride bıraktığını kaydederek, yaz tatilini keyifle ve gönüllerince dinlenerek geçirmelerini diledi. Öğrencileri yaz tatili boyunca Antalya Kültür Sanat'ta düzenlenecek atölye ve sergilere de davet eden Başkan Çetin, mektubunu, "Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Ülkemizin aydınlık yarınlara ulaşmasının ancak kitaplarla, kültürle, sanatla iç içe olan gençlerle mümkün olduğunu hiçbir zaman aklından çıkarmamanızı diliyorum" ifadeleriyle tamamladı.



Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.