Güney Haberci - Antalya'nın Bir Numaralı Haber Portalı

Aksu Uçak’a büyük onur

EĞİTİM

Dünya Havacılık Haftası etkinliklerinde Türkiye’nin Dünya Şampiyonu olmasına katkıda bulunan Aksu Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, THK tarafından plaketle ödüllendirildi

6-12 Mart Dünya Kadın Havacılar Haftası kapsamında yapılan etkinliklerde Türkiye Dünya birincisi olmayı başardı. Türk Hava Kurumu (THK) Antalya Şube Başkanlığı ise etkinliklerde Türkiye birincisi olmayı başardı. Antalya Şubesi’nin etkinliklerine en çok katılan okul olan Aksu Uçak Bakım Teknolojileri Bakım ve Teknik Anadolu Lisesi, elde edilen başarıda baş rolü oynadı.


BÜYÜK ONUR DUYDUK

Türkiye Şampiyonluğu’nun elde edilmesi nedeni ile Aksu Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lİsesi’ni ziyaret eden Türk Hava Kurumu Antalya Şube BAşkanı Vasıf Yüceliş, okul Müdürü Haldun Çevik’e katkılarından dolayı plaket verdi. Plaketi öğrencileri ve ekibi adına kabul eden Haldun Çevik, okul olarak büyük onur duyduklarını belirterek, “Aksu’nun ve okulumuzun adını bundan sonra da başarılarla duyurmaya devam edeceğiz” dedi.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.