Güney Haberci - Antalya'nın Bir Numaralı Haber Portalı

Ramazan çocuklarla daha güzel

BÖLGE

MURATPAŞA Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerine katılan Belediye Başkanı Ümit Uysal, vatandaşlar bir araya geldi, çocuklarla vakit geçirdi.

 Muratpaşa Belediyesi'nin her gün bir bölgede kurduğu iftar sofrası ve geleneksel Ramazan eğlenceleri vatandaşların yoğun katılımlarıyla devam ediyor. Etkinliklerde çocuklar için, geleneksel Ramazan eğlenceleri de düzenleniyor. Çocuklar, meddah ve Karagöz-Hacivat gösterileriyle eğleniyor.

'BAŞKAN AMCA' İLE FOTOĞRAF
Kendileri için hazırlanan özel oyunlarla gönüllerince eğlenen çocuklar, 'Başkan Amca' diye hitap ettikleri Belediye Başkanı Ümit Uysal'a da sevgi gösterilerinde bulundu. Çocuklar, kendileri ile tek tek ilgilenen Başkan Uysal'la hatıra fotoğrafı çektirdi. Çocukların isteklerini geri çevirmeyen Başkan Uysal, "Çocuklarımızın mutluluğu için çalışıyoruz" dedi.

AYNI ŞEHİRDE YAŞAMANIN ANLAMI

Dutlubahçe Mahallesi'nde kurulan iftar sofrasında, vatandaşlara seslenen Başkan Ümit Uysal, "Aynı şehirde yaşamanın anlamı, tasada, sevinçte, varlıkta, yoklukta, iyi günde, kötü günde beraber olabilmek. Bizler, Mevlana'nın, Hacı Bektaş-ı Veli'nin, bu güzel vatanı bize emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının çocukları, torunlarıyız" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.