Güney Haberci - Antalya'nın Bir Numaralı Haber Portalı

PORTAKAL BÜFELERE TURİSTLERDEN YOĞUN İLGİ

BÖLGE

Finike Belediyesi tarafından, Finike portakalının tanıtımı amacıyla Yunuslu Park ve festival alanına yerleştirilen portakal büfeleri, vatandaşlar ve yabancı turistlerden yoğun ilgi görüyor.

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, ilçenin simgesi olan Finike portakalını tanıtmak amacıyla halkın yoğun ziyaret ettiği noktalara portakal büfeler yerleştirdiklerini söyledi. Bu büfelerde Finike portakalının sıkılarak gelenlere sunulduğunu ifade eden Başkan Sarıoğlu, "İlçemizin sembolü olan ve dünyaca ünlü portakalımızı simgeleyen büfelerimizi, ilçemizde belli noktalara yerleştirdik. İlçe halkımız tarafından da beğenilen portakal büfelerimiz, ilçemize gelen yerli ve yabancı turistlerin oldukça ilgisini çekmeye başladı" dedi.

BARDAĞI 1 TL
Yunuslu Park'ın karşısına 4- 5 tur otobüsünün aynı anda park edecek şekilde bir alanda düzenleme yapıldığını vurgulayan Sarıoğlu, "Turistlerin ilgisini çekmek istedik. Bunu da kısa bir sürede başardık. İlçemizden geçen çok sayıda turist otobüsü, bankamatikleri kullanarak ilçemizden ayrılıyordu. Bu uygulamayla turistler bardağı 1 liraya satılan dünyaca ünlü portakalımızı almadan gitmiyor. Emek veren üreticilerimize de katkı sağlıyoruz" dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.