Güney Haberci - Antalya'nın Bir Numaralı Haber Portalı

Öğrencilerle online ortamda tanışma

BÖLGE

AKDENİZ Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi'ni kazanan öğrenciler için online tanışma toplantısı gerçekleştirildi.


ANTALYA, (DHA) 
Tanışma toplantısı Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selma Öncel, Hemşirelik ve Çocuk Gelişimi Bölümleri öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Covid-19 pandemisi sürecinde yüz yüze eğitime ara verilerek 2020-2021 eğitim öğretim yılı güz dönemi derslerinin uzaktan eğitim ile yürütülmesi kararı alındığını söyleyen Dekan Prof. Dr. Selma Öncel, “Öğrencilere üniversiteye başlama heyecanını yaşatabilmek, motivasyonlarını yükseltmek, fakülteyi ve öğretim elemanlarını tanıtmak amacıyla bir toplantı planlandık ve online olarak toplantımızı gerçekleştirdik" şeklinde konuştu.

Dekan Öncel, “Yüz yüze yürütülen eğitim öğretim döneminin ilk haftasında oryantasyon eğitimi gerçekleştirilmekteydi. Bu toplantı ile öğrencilere oryantasyon eğitimini sunmaya çalıştık. Öğrencilerin katılımının yüksek olması onların istekli ve ders dönemine hazır olduklarını gösterdi. Onların motivasyon ve heyacanıbizleri de oldukça mutlu etti" dedi.

Tanışma toplantısında öğrencilere fakülte tanıtım videosu izletildi. Daha sonra bölüm öğretim elemanları kendilerini tanıtarak, öğrencilere, “Akdeniz Üniversitesi Kumluca Sağlık Bilimleri Fakültesi ailesine hoş geldiniz" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.