Uzmanların 12 ay güneş gözlüğü takılması yönündeki uyarılarına dikkat eden Antalyalılar kadar yabancılar da kampanyaları takip ediyor. Başta Antalya'da yaşayan Ruslar olmak üzere, Almanlar da firmanın kampanyalarını yakından takip ediyor.
Kentin değişik AVM'lerinde hizmet veren mağazalar zinciri, kampanya furyasına yıl sonuna kadar devam edecek. Güneş gözlüklerinde eşsiz kampanya hazırladıklarını söyleyen Emo Optik sahibi Osman Önal, "Bir gözlük alana yüzde 50 indirim yapıyoruz. Kampanya bununla da sınırlı değil. Aynı kişi ikinci bir gözlük aldığı takdirde iki kez yüzde 50 indirimden yararlanıyor" dedi.
Gözlükte kampanya zamanı
Gözlükte kampanya zamanı
Güney Haberci - Antalya'nın Bir Numaralı Haber Portalı Güney Haberci - Antalya'nın Bir Numaralı Haber Portalı
BÖLGE
Gözlük sektöründe 30 yılı aşkın geçmişi ve deneyimini Antalyalılarla buluşturan Emo Optik, yaz sonu kampanyalarıyla dikkat çekiyor.
Paylaş: