Güney Haberci - Antalya'nın Bir Numaralı Haber Portalı

Fırınlara gramaj ve hijyen denetimi

BÖLGE

MURATPAŞA Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri; Ramazan ayı öncesi, unlu mamul üretimi yapan işyerleri denetimini sıklaştırdı. Ekipler, gramaj, hijyen ve ruhsat kontrolü yaptı

 Ramazan ayıyla birlikte denetimlerini sıkılaştıran Muratpaşa Belediyesi Zabıta İşleri Müdürlüğü, unlu mamul üretimi yapan işyerlerinde, gramaj, hijyen ve ruhsat kontrolü yapıyor. Zabıta Müdürlüğü ekipleri, denetimlerde, işletme sahibi ve çalışanlarını uyulması gereken kurallar hakkında da bilgilendiriyor. Kurallara uygun üretim yapmayan işletmeler hakkında zabıt tutan ekipler, gerekli düzenlemelerin yapılması uyarısında bulundu. 

Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı İbrahim Cephaneci, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin denetimleri aralıksız sürdürdüğünü söyledi. Cephaneci, "Halkımızın sağlıklı ve kaliteli ürün tüketebilmesi için, rutin denetimlerimizi daha da sıklaştırdık. Esnafımızı, gramaja ve hijyen kurallarına titizlikle uymaları konusunda uyarıyoruz. Vatandaşlarımız, her zaman olduğu gibi şikayet ve ihbarlarını 444 80 07 numaralı Turunç Masa Çağrı Merkezi'ne iletebilirler" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.