Güney Haberci - Antalya'nın Bir Numaralı Haber Portalı

Demir Adam'a, fitness bisiklet hediyesi

BÖLGE

Hastalya Otomotiv, Mercedes-Benz ve FOCUS işbirliği ile üretilen özel tasarım fitness bisikletini, 'Demir Adam' lakabıyla tanınan iş insanı 72 yaşındaki Ali Bıdı’ya hediye etti.

ANTALYA, (DHA) 

Tayvan'da 21 Mart'ta düzenlenecek Ironman'a katılacak Ali Bıdı, hazırlıklarına devam ediyor. Milli sporcuya yarışmalardaki başarısından dolayı bir otomobil firması tarafından bisiklet hediye edildi. Etkinlikte konuşan Hastalya Otomotiv Genel Müdürü Kadri Kaplan, 'Nefes alabiliyorsan asla pes etme’ mottosuyla yaşayan milli sporcu Ali Bıdı’nın, spora ilgisi ve bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak için yaptığı çalışmalara destek olmak istediklerini söyledi. Kaplan, "Bisiklet kullanımının yaygınlaşmasına yönelik yapılan işleri desteklemek istedik. Aynı zamanda doğaya olan saygımız, gelecek nesillere borcumuzdur" dedi.

Milli sporcu Ali Bıdı, Kadri Kaplan’a bu özel ve anlamlı hediye için teşekkür etti. Bıdı, 21 Mart'ta Tayvan'da düzenlenecek Ironman'a katılacağını söyledi. Zorlu parkurda yarışacağına değinen Bıdı, Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istediğini vurguladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.