Çocuğunu ıslanmasın diye poşete sararak okula götürdü
Çocuğunu ıslanmasın diye poşete sararak okula götürdü
Antalya'da sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağış yaşamı olumsuz etkiledi. Çocuğunu okula yetiştirmek isteyen bir anne, siyah poşete sardığı oğlunu okula kadar kucağında taşıdı. Hazırlıksız yakalanan Antalyalılar, işyerlerine sırılsıklam ulaştı.
YAZLIK KIYAFETLE YAKALANDILAR
Yollarda oluşan su birikintileri nedeniyle trafikte yoğunluk yaşandı. Araçlar ilerlemekte zorlanırken, kimileri de arıza yaptı. Toplu taşıma araçlarıyla işyerlerine gitmeye çalışan vatandaşlar, duraklarda uzun kuyruklar oluşturdu. Yanlarında şemsiye olmayan ve kısa kollu giysilerle yola çıkan Antalyalılar, işyerlerine ulaşıncaya kadar ıslandı. Hazırlıklı yakalananlar ise şemsiyeleriyle yağmurdan korundu.
Kent merkezinde çocuğunu okula götürmek isteyen bir annenin farklı görüntüsü objektiflere yansıdı. Çocuğunun başından aşağıya siyah poşet geçiren anne, sırtında aldığı okul çantasıyla yağmura aldırmadan kaldırımlarda yürüyüp okuluna götürdü.
Meteoroloji Antalya Bölge Müdürlüğü yetkilileri, yarın ve cumartesi günü de zaman zaman yağış beklendiğini, yağışların önümüzdeki hafta ortasında yurdu terk edeceğini bildirdi.