Güney Haberci - Antalya'nın Bir Numaralı Haber Portalı

Başkan Böcek KOSHİM'i ziyaret etti

BÖLGE

KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek son olarak Konyaaltı Sosyal Hizmetler Merkezi'ni (KOSHİM) ziyaret etti.

Gıda ve Giyim Bankası, Engelli Merkezi, Beslenme ve Diyet Bölümü, Aile Danışma Merkezi ve Evde Bakım Servisi gibi birimleri KOSHİM çatısı altında toplayan Konyaaltı Belediyesi, her ay onlarca kişiye yardım eli uzatıyor. Sosyal ve kültürel etkinliklerle 7'den 77'ye herkese ulaştıklarını belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, KOSHİM çalışanlarını ziyaret etti, faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Gıda ve Giyim Bankası bölümlerini ziyaret eden Başkan Böcek burada, maddi anlamda yardıma ihtiyacı olduğu resmi kurumlarca belirlenen kişilere gıda ve giyim yardımı yaptıklarını söyledi. Bu kişilerin adlarına hazırlanmış KONKART'a her ay 150 ile 250 lira arasında yüklediklerini ve bu parayı market bölümünde diledikleri gibi harcadıklarını ifade eden Başkan Böcek, “Dinimizin de belirttiği gibi bu yöntemle yaptığımız yardımlarda, sağ elin verdiğini sol el görmüyor" diye konuştu.

Sosyal belediyeciliğin tüm gereklerini tek bir çatı altında yerine getirdiklerini belirten Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 7'den 70'e maddi manevi ihtiyaç sahibi herkesin yanında olduklarını söyledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.