Güney Haberci - Antalya'nın Bir Numaralı Haber Portalı

Antalya Harley Davıdson'ı sevdi

BÖLGE

Antalya, fiyatları 12 bin 700 euro olarak başlayıp 55 bin euroya kadar çıkan ve dünyanın önde gelen motosikletleri olan Harley Davidson'ları sevdi.

Açılışı Mayıs ayında yapılan Harley Davidson Antalya mağazası, çok satış yapan mağazalardan birisi oldu.

Ocak ayından beri 21 sipariş aldıklarını söyleyen Antalya Harley Davidson Mağazası Satış Müdürü Yılmaz Sığanık, "En ucuz Harley'in fiyatı 12 bin 700 euro, en pahalısı ise 55 bin euro" dedi. Antalyalıların bu markayı bildiğini ancak şimdiye kadar yakından inceleme şansı yakalayamadıkları için uzak durduklarını kaydeden Sığanık, "Şimdi burada Harley'i detaylı şekilde inceliyor, deneme sürüşleri yapıyorlar. Merak ettiklerini sorup öğreniyorlar. Şimdiye kadar satılan motosikletlerin çoğunluğu Harley'in üst sınıfı olan Touring ve Softail ailesine mensup motorlar. Bu fark, mağaza olarak satışlarımıza da yansıdı. Antalyalı Harley'i sevdi" diye konuştu.

Harley Davidson Antalya olarak müşterilerine motoru satmakla işlerinin bitmediğini vurgulayan Sığanık, şöyle devam etti: "Bizden motor alan kişiler, ilk kez motosikletle tanışmış kişiler. Bu sebeple yeni başlayacak olanlara motosiklet temel eğitimi konusunda destek veriyor, eğitim almalarını sağlıyoruz ki motosikletin sürüşünden keyif alsınlar."

Harley Davidson sahibi olmanın ayrıcalıklarının bulunduğunu ifade eden Sığanık, "Binlerce euro vererek motosiklet alıyorsunuz. Üstelik bu marka sıradan bir marka değil, dünya markası. Harley'i aldığının ilk yılı ücretsiz Horley Owners Group (HOG) üyesi oluyorsunuz. Bu üyelik nedir demeyin, dünyanın 100 ülkesinde Harley sevdalılarını aynı çatı altında toplayan etkinlikler, geziler düzenleyen ultra yüksek bir topluluk. Antalya olarak bu topluluğa en son 21 kişiyi kayıt ettirmiş olduk. Bununda gururunu yaşıyoruz" dedi. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.