Güney Haberci - Antalya'nın Bir Numaralı Haber Portalı

Aksulu muhtarlar dertli

BÖLGE

MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Tunç, partisinin tertiplediği muhtarlarla buluşma programı çerçevesin de Aksulu 23 muhtarla bir araya geldiklerinin altını çizerek, “Muhtarlarımız dertli. Hizmet alamadıklarından yakınıyorlar” diye konuştu.

MHP Antalya İl Teşkilatı muhtarlarla buluşuyor. Teşkilat olarak yapılan program doğrultusunda Antalya genelinde bulunan 930 muhtarı ziyaret etmeyi hedefleyen MHP Antalya İl Teşkilatı, Aksu ilçe teşkilatıyla beraber Aksulu 23 muhtarı da ziyaret etti. 35 mahallesi bulunan Aksu’nun, kalan 12 mahallesinin de önümüzde günlerde ziyaret edileceği ifade edildi. Bu ziyaretler kapsamında Aksu’da bulunan MHP heyeti, Güneyhaberci Aksu Gazetesi’nde mola verdi.

Muhtarları dikkate alan yok

Muhtar buluşmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan MHP Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Tunç, Aksulu muhtarların çok dertli olduğuna dikkat çekti. Aksu’da bugüne kadar 23 mahalle muhtarını ziyaret ettiklerini, 18 muhtarın Aksu Belediyesi’nden hizmet alamadıkları yönünde dert yandığını ifade etti. Tunç, “Muhtarlar o bölgenin seçilmişleridir. Hizmet talep etmeleri kadar normal şey yok. Hizmet alamadıkları gibi, muhtarları dikkate alan bir yönetimde yok” dedi.

Temsilciler aday mı olacak?

MHP Aksu İlçe Başkanı Kemal Kara ise, ziyaretlerde elde ettikleri izlenimleri şu şekilde anlattı: “Muhtarlarımızla yaptığımız buluşmalarda ortak çıkan bir gerçek, birçok mahalleye hizmet gitmediğidir. Yapılacak olan bazı hizmetlerde AK Parti’nin mahalle temsilcilerine danışılarak yapılıyor. Muhtarlarımızı takan yok. Yoksa AK Parti mahalle temsilcileri muhtar adayı mı olacak? Hizmet alamayan muhtarlarımız, Aksu Belediyesi’nin yapacağı hizmeti Büyükşehir Belediyesi’nden talep ediyorlar. Yani anlayacağınız, muhtarlarımız dertli ve aynı zamanda hizmet bekliyorlar”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.