Haber Merkezi-
“Kavga Çocuklardan Çıktı, Hesaplaşmaya Dönüştü”
Olayın başlangıcının çocuklar arasında yaşanan bir tartışma olduğunu belirten Bucaklı, “2010 doğumlu oğlum Osman Can ile Ali Özcan’ın 14 yaşındaki oğlu arasında okulda bir kırgınlık yaşanmış. Büyük oğlum İbrahim Can, bu konuyu tatlıya bağlamak için devreye girdi. Ancak olaylar kontrolden çıktı. Ali Özcan, yanında 5-6 kişiyle olay yerine geldi. Oğlum alttan almasına rağmen ortam gerildi” dedi.
“Oğluma Döner Bıçağı ve Sopayla Saldırdılar”
Çatışmanın yaşandığı Çamlıbel Mahallesi’nde yaşananları anlatan Bucaklı, “Çocukları olay yerinden aldıktan sonra kendi aracımla ayrıldım. Ancak küçük oğlumun bulunduğu aracın önü kesildi. Olay yerine geri döndüm, müdahale etmek için havaya iki el ateş ettim. Oğluma beyzbol sopasıyla vurmuşlar, döner bıçağının tersiyle kafasına darbe almış. Kolunda kırık, başında yara var. Bu saldırının çocuk kavgası bahanesiyle planlandığını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
“Hafriyat Meselesi Hâlâ Gündemde”
Olayın sadece bir çocuk tartışması olmadığını öne süren Bucaklı, yaşananların perde arkasında geçmişteki hafriyat anlaşmazlıklarının yattığını söyledi. “Antalyaspor’un sponsorluk gündemiyle de gündeme gelen hafriyat meselesinde Ali Özcan ile yollarımız ayrılmıştı. Bu saldırı onun rövanşıydı. Çocuklar üzerinden hesaplaşmaya kalktılar” dedi.
Bucaklı, olay sonrası polise giderek şikayetçi olduklarını belirtti. Yaralanan çocuklarının tedavisinin sürdüğü öğrenildi.