Zeytinköy'de 'anne çocuk' günü

MURATPAŞA Belediyesi ve Türkiye Öğrenci Velileri İşbirliği Derneği (TÖVİŞ), anneler ve çocukları halat çekme, ip atlama ve futbol maçı yaptığı birbirinden renkli ve heyecanlı sokak oyunlarının oynandığı etkinlikte bir araya getirdi.

24 Mayıs 2019 Cuma 12:45
Zeytinköy'de 'anne çocuk' günü

Muratpaşa Belediyesi'nin değişen ve gelişen bir mahalle hedefiyle farklı bir kentsel gelişim çalışmasını hayata geçirdiği Yeşildere Mahallesi ya da bilinen adıyla Zeytinköy'de TÖVİŞ'le birlikte anne - çocuk günü düzenlendi. Belediyenin mahallede bulunan Kadın Danışma Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın eşi Ümran Uysal da katıldı. Etkinlikte bu yılın TÖVİŞ Annesi seçilen Betül Şahin'e de plaketi takdim edildi.

Yeşildere'de düzenlenen anne çocuk etkinliği birbirinden renkli ve heyecanlı sokak oyunlarına ev sahipliği yaptı. Merkezin bulunduğu park alanına dev bir şişme oyun alanı kurulurken, etkinlikte; anneler çocuklarıyla halat çekme yarışında ter döktü. Çocuklar çuval yarışında kıyasıya yarıştı. Kahkahaların ve alkışların hiç eksik olmadığı etkinlikte, birinci gelen çocuklara Kadınca Kararınca ekibinin yaptığı örme bebekler hediye edildi. Etkinlikte erkek çocukların futbol sahasındaki rekabeti ise nefes kesti. İki takım halinde sahaya çıkan Zeytinköy'ün çocukları, büyük bir rekabete sahne olan maçtan berabere ayrıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.