'Zabıtayı takdir ediyorum'

Zabıta Teşkilatı’nın, 188. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Zabıta personelinin özverili çalışmalarını takdir ettiğini söyledi.

05 Eylül 2014 Cuma 10:47
'Zabıtayı takdir ediyorum'
Başkan Hakan Tütüncü, Zabıta Teşkilatı’nın 188. Kuruluş yıldönümünü dolayısıyla Zabıta Müdürlüğü personelini makamında kabul etti.

Başkan Tütüncü, kendisine çiçek takdim eden zabıta personelinin 188. Kuruluş yıldönümünü kutladı.

Kabulde bir konuşma yapan Başkan Tütüncü, Zabıta Teşkilatı’nın belediyenin en önemli hizmet kolu olduğunun altını çizdi. Zabıtanın, vatandaşların huzur ve güven içerisinde bir şehir yaşamalarının en önemli teminatı olduğuna işaret eden Tütüncü, “Zabıtanın görev, yetki ve sorumluluklarına baktığımız zaman, vatandaşlarımızın hayatlarındaki pek çok noktayı ilgilendiren konularda kendilerine düzenleyici, kontrol edici yetkiler tanımaktadır. Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelinin de özverili çalışmalarının ne kadar yoğun olduğunu gayet iyi biliyorum ve kendilerini başarılı çalışmalarından dolayı takdir ediyorum.” ifadesini kullandı.

Zabıta belediyenin yüzüdür
Tütüncü, zabıtanın belediyenin aynası olduğuna işaret ederek, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Zabıta Teşkilatı, belediyenin vatandaşa karşı görünen en önemli yüzüdür. Zabıta Müdürlüğümüz personelinin bu hassasiyeti taşıyarak çalıştığını gayet iyi biliyorum. Bundan sonrada çalışmalarınızı aynı istikamette sürdürmenizi ve zabıta faaliyetleri noktasında vatandaşlarımızın beklentilerini en güzel şekilde vermenizi arzu ediyorum. 188. Kuruluş yıldönümü Zabıta Teşkilatı’na ve tüm belediyemize hayırlı uğurlu olsun.”

Zabıta Müdürü Ali Arslan da personelinin özlük haklarının, çalışma ortamının iyileştirilmesine yönelik çalışmalarından ve gösterdiği ilgiden dolayı Başkan Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti.
Günün anısına hatıra fotoğrafının çekilmesiyle kabul sona erdi.  

Son Güncelleme: 05.09.2014 10:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.