Zabıta 188 yaşında

Antalya Büyükşehir Belediyesi, zabıtanın 188’inci kuruluş yıldönümünü bir dizi etkinlikle kutladı. Zabıta Daire Başkanı Uğurcan Ecemiş, “Bizler Belediyemizin dışa açılan yüzüyüz. Kendimizi geliştirmeliyiz, empati yapmayı öğrenmeliyiz” dedi.

05 Eylül 2014 Cuma 17:03
Zabıta 188 yaşında
Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, zabıtanın 188’inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenledi. İlçe belediye zabıtalarının da katıldığı etkinlikler çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelen sunan zabıtalar, saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı’nı okudular. Törende kısa bir konuşma yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Uğurcan Ecemiş, zabıtanın halkın huzuru için çalıştığını söyledi. Ecemiş, “Bizler Belediyemizin dışa açılan yüzüyüz. Antalya'da yaşayan vatandaşlarımıza ve şehrimize gelen turistlere hizmet vermekteyiz. Bizlerin tavır ve hareketleri ülkemizin ve Antalya'mızın imajına katkıda bulunacaktır. Bu bilinç içerisinde, insan ilişkilerine önem vermemiz, dünyayı takip etmemiz, kendimizi geliştirmemiz ve empati yapmayı bilmemiz gerekmektedir. Eski alışkanlıklarımızı bırakmalıyız. Yoksa toplumda hak ettiğimiz yeri almamız güç olacaktır. Bu doğrultuda en büyük arzum Antalya'da yaşayan vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmektir. Tüm Zabıta Teşkilatımızın 188’inci yıldönümünü kutlarım ” dedi.

VALİLİK VE BÜYÜKŞEHİR’E ZİYARET
Konuşmanın ardından ve ilçe belediyelerin zabıta müdürleri sırasıyla Antalya Valisi Sebahattin Öztürk ile Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Bahadır Yantaç’ı makamlarında ziyaret ederek, günün anısına çiçek sundular. Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerin zabıta araçları konvoy halinde şehir turu atarak, kuruluş yıldönümünü kutladı.
 

Son Güncelleme: 05.09.2014 17:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.