Yöreler Renkler Festivali'nde Doğu Anadolu gecesi

MURATPAŞA Belediyesi'nin Anadolu Hemşeri Dernekleri Federasyonu işbirliğinde düzenlediği Yöreler Renkler Festivali'nin 4'üncü gününde Doğu Anadolu kültüründen örnekler sunuldu. Terör saldırıları nedeniyle eğlence programlarının iptal edildiği festivale Ak Parti Erzincan Milletvekili Serkan Bayram da katıldı.

28 Eylül 2016 Çarşamba 13:20
Yöreler Renkler Festivali'nde Doğu Anadolu gecesi
Muratpaşa Belediyesi'nin bu yıl 2'ncisini düzenlediği Yöreler Renkler Festivali, 4'üncü gününde Doğu Anadolular gecesiyle devam etti. Terör saldırıları nedeniyle 2 gün boyunca konserlerin iptal edildiği festivalde Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kent Meydanı'nı dolduranlara "Bir bedende buluştuk Muratpaşa'yı oluşturduk" dile seslendi.

'HERKESİN YANINDAYIZ'
Muratpaşa Belediyesi olarak en kaliteli asfaltı, en güzel parkı, en iyi temizliği vermekle yükümlü olduklarını ve bunu da yerine getirmek için bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjiyle çalıştıklarını aktaran Başkan Uysal, “Aynı zamanda sanata, spora, dostluğa ve kardeşliğe aynı derecede önem vermek zorundayız" dedi. Başkan Uysal, bunun içinde her yaştan, her inançtan, her görüşten ve farklı maddi imkanlara sahip herkesin yanında olmaya çalıştıklarını aktardı.

MİLLETVEKİLİ BAYRAM: BİZ BİR MOZAĞİYİZ
Gecede Ak Parti Erzincan Milletvekili Serkan Bayram da böylesi bir festivali düzenlediği için Başkan Uysal'a teşekkür etti. Bayram, “Ülkemizin bütün güzellikleri burada. Çünkü biz bir mozaiğiz. Biz bir aşureyiz. Bizim huzurumu bozmak isteyenlere de sizlerin desteğiyle izin vermeyeceğiz. Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar daha iyi anlaşır. Bizler de burada Anadolu'nun değişik illerinden gelerek aynı duyguları yaşıyoruz ve asırlarca yaşanan bu duyguları da bundan sonra hep beraber yaşatacağız" dedi.
Gece, Belediye Başkanı Uysal'ın, Doğu Anadolu kültür, dayanışma ve tanıtma derneklerine plaket vermesiyle sona erdi. 

Son Güncelleme: 28.09.2016 13:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.