Yenimahalle'de İbadethaneler gül kokacak

KURBAN Bayramı öncesi temizlik çalışmalarına hız veren Yenimahalle Belediyesi, ibadethaneleri bayrama hazırlıyor. Yenimahalle bölgesinde bulunan 230 camide günde 8-10 caminin temizliğini yapan ekipler, çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

10 Eylül 2016 Cumartesi 16:05
Yenimahalle'de İbadethaneler gül kokacak
5 yıldızlı temizlikİbadethanelerin temizliğini ve bakımlarını düzenli olarak yapan belediye ekipleri, çalışmalar kapsamında cami içiresindeki halıları süpürüp kuru temizlemesini yaparken, camileri haşerelere karşı da ilaçlıyor. Vatandaşların temiz bir mekanda rahat ve huzurlu bir şeklide ibadetlerini gerçekleştirmelerine imkan sağlayan belediye, aynı zamanda camilerin güzel kokması için camilere gül suyu da sıkıyor.

YERİYODİK ÇALIŞMA
İbadethanelerdeki temizlik çalışmalarını sadece bayramlarda değil düzenli olarak yaptıklarını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Bütün camilerimizin temizliklerini periyodik olarak düzenli bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın buluşma noktası olan camilerimizi hijyenik koşullarda tutuyoruz, eksikliklerini gideriyoruz ve tadilatlarını yapıyoruz. Amacımız yurttaşlarımızın temiz ve sağlıklı ortamlarda Secdeye alnını koymasıdır" dedi.

Son Güncelleme: 10.09.2016 16:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.