YENİ DANIŞMAN TANJU ÇOLAK

Tanju Çolak, Büyükşehir Belediye Başkanı Türelin spor danışmanı olarak görev yapacak.

06 Haziran 2014 Cuma 11:34
YENİ DANIŞMAN TANJU ÇOLAK
Tanju Çolak, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türelin spor danışmanı oluyor. Dostlukları uzun yıllara dayanan ikili, Antalyayı sporun başkenti yapmak için çalışacak.

19 İLÇEDE SPOR
Seçim döneminde Menderes Türelin hemen her mitingine katılıp Türele destek veren Tanju Çolak, Büyükşehir Belediyesinde danışman olarak görev yapmaya hazırlanıyor. Menderes Türelin Spor Danışmanı olarak görev yapacak olan Çolak, Türelin Antalyayı sporun başkenti yapacağına dair söz verdiğini ve bu sözü yerine getirmek için kısa bir süre içerisinde çalışmalara başlayacaklarını ifade etti.

FUTBOL OKULLARI AÇILACAK
Her branşta çok sayıda sportif faaliyetin hayata geçirileceğini aktaran Çolak, "Antalyada futboldan basketbola, voleyboldan yüzmeye kadar halkın faydalanması için ne gerekiyorsa tek tek bunları yapacağız. Şehre kamp için gelen bin 500 futbol takımının sayısını 2 bin ve üzerine çıkarmayı hedefliyoruz. 19 ilçede Tanju Çolak yaz ve kış futbol okulları kurmayı düşünüyoruz. Bu okullarda hem yeni yetenekleri keşfedecek hem de halkı sağlık açısından spora yönlendireceğiz" dedi.

YENİ SPOR DANIŞMANI
Büyükşehir Belediyesinin yeni döneminde Başkan Türele spor danışmanı olarak katkı sağlayacağını ifade eden Çolak, "Büyükşehir Belediyesinin sportif anlamda tesisi yok. Antalyaya ilk önce gerekli tesisleri kazandırmayı düşünüyoruz. Sayın Türelin konuya bakışı ve bizim vizyonumuz birleştiği zaman bu memlekete çok güzel hizmetler edeceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

ANTALYA SEVDALISI
Tam bir Antalya sevdalısı olduğuna dikkat çeken Çolak, "Antalyaya olan sevdamın yanı sıra Galatasarayda oynadığım dönemden bu yana Menderes Türel ile çok güzel bir dostluğumuz var. Benim amacım Türk futboluna ve Antalyaya hizmet etmek. Amacımız Antalyaya spor anlamında katkı sağlamak, şehre bir güzellik katmak" şeklinde konuştu.


Son Güncelleme: 06.06.2014 11:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.