Yaz kurslarına ilgi büyük

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Antalya Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (ASMEK) - Atatürk Kültür Bilgi Eğitim Merkezi (AKBEM) Döşemealtı Kurs Merkezi'nde açılan yaz sanat kursları yoğun ilgi görüyor.

28 Temmuz 2016 Perşembe 10:26
Yaz kurslarına ilgi büyük
ASMEK-AKBEM Döşemealtı Kurs Merkezi'nde açılan resim, gitar, bağlama, halk oyunları, modern dans kurslarından 300 kursiyer yararlanıyor. Sanat eğitimlerinin yanında, öğrenciler de yeni eğitim-öğretim döneminde ders notlarını yükseltebilmek için fen bilgisi, matematik, İngilizce ve hızlı okuma eğitimlerine katılıyor. Yaz kursları, eylül ayının ilk haftası sona erecek.

Kurs merkezinin sorumlusu Yakup Saçkan, geçen eğitim-öğretim yılı içinde 33 dalda sanat ve meslek kurslarının açıldığını, 600'den fazla kursiyere sertifika verildiğini hatırlattı. Yeni dönemde mobil eğitim hizmeti de verileceğine değinene Saçkan, mobil eğitim için hazırlanan otobüsün halkın ayağına gideceğini, kursların mahallelere taşınacağını kaydetti.

Son Güncelleme: 28.07.2016 10:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.