Varsak'ta caddeler yenileniyor

KEPEZ Belediyesi tarafından Varsak Karşıyaka Mahallesi'ndeki Türkistan Caddesi'ni, yol genişletme, sıcak asfalt ve parke kaldırım çalışmalarıyla modern bir çehreye kavuşturacak.

28 Temmuz 2016 Perşembe 12:42
Varsak'ta caddeler yenileniyor
Kepez Belediyesi, nüfusu ve yüzölçümüyle ilçenin en büyük mahallerinden biri olan Varsak Karşıyaka Mahallesi'nde başlattığı üst yapı yatırımlarını sürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin geçtiğimiz yıl 8 metre olan genişliğini, imar planındaki kullanımına uygun şekilde 20 metreye çıkardığı Türkistan Caddesi'nin asfaltı ve kaldırımı yapılıyor. Cadde üzerindeki bazı sokaklar da asfaltlandı. Bölgede 1500 metre uzunluğundaki yola 4 bin 500 ton sıcak asfalt döküldü. 700 metre uzunluğunda ve 22 metre genişliğindeki caddenin her iki tarafına 3 bin 500 metre kare parke kaldırım inşa ediliyor. Kaldırımlar ise görme engelliler için kabartmalı taşlar döşenerek modernize edildi.
 

Son Güncelleme: 28.07.2016 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.