Varsak’ın yolları modernleşiyor

Kepez Belediyesi, semt pazarı ve park talebi ihtiyacını karşıladığı, 7 yılda 51 km asfalt hizmeti götürdüğü Altıayak Mahallesi’nde 13 bin 500 ton sıcak asfalt çalışması yaptı.

11 Temmuz 2016 Pazartesi 13:39
Varsak’ın yolları modernleşiyor
Kepez Belediyesi, Başkanı Hakan Tütüncü döneminde yapılan vizyon projeler ve temel belediyecilik çalışmalarıyla şehir görünümü kazanan Varsak bölgesindeki mahalleleri hizmetle buluşturmaya devam ediyor. Semt pazarı talebi karşılanan Altıayak Mahallesi’nin caddeleri sıcak asfaltla kaplanıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Osman Gazi ve Yunus Emre caddelerinde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. Gidiş ve geliş olmak üzere 2 bin 800 metre uzunluğunda, 25 metre genişliğindeki caddeye 11 bin ton sıcak asfalt döküldü. Recep Gürbüz ve Atatürk caddeleri arasındaki çift şeritli yolda, görme engelliler için özel olarak, kabartmalı kaldırım taşlarının da olacağı,3 bin 100 m2 parke kaldırım çalışması da yapılacak. Kaldırım inşasında Orta refüj düzenlemesi de yapılacak olan caddeye ağaç da dikilecek.

Ayaklar çamura değmeyecek Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Altıayak Mahallesi’ndeki Yunus Emre Caddesi’ni de asfaltladı. 1200 metre uzunluğunda, 6 metre genişliğindeki caddeye 1250 ton sıcak asfalt döküldü. Bölgede yapılan asfalt çalışmalarıyla mahalle sakinlerinin ayakları, evlerine, seralarına ulaşımlarında çamura değmeyecek. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, bölgede asfalt çalışmalarının devam edeceğini bildirdi.

7 yılda yapılan hizmetler Başkan Hakan Tütüncü, döneminde Altıayak Mahallesi’nde 18 bin metre yeni yol, 40 kilometresi sathi, 11 kilometresi sıcak asfalt olmak üzere 51 km asfalt, 5 bin m2 parke kaldırım çalışması ile 1200 ton sıcak asfaltla kaplanan 700 m2 büyüklüğünde semt pazarı ve 4 adet park çalışması gerçekleştirildi.

Son Güncelleme: 11.07.2016 13:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.