Varsak'a spor sahası

KEPEZ Belediyesi tarafından Varsak Ayanoğlu Mahallesi'nde yaptırılacak, çim futbol sahasının temeli törenle atıldı.

13 Aralık 2016 Salı 15:26
Varsak'a spor sahası
Ayanoğlu Mahallesi'nde amatör spor kulüplerine de hizmet verecek semt spor sahasının temel atma törenine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Başkan Tütüncü, 13 gün içerisinde Ayanoğlu Mahallesi'nde 3'üncü hizmet törenini düzenlediklerini kaydetti. 9 bin metrekareden oluşan semt spor sahası, Sakarya Ortaokulu'na 15 bilgisayarlı bilişim sınıfı yaptıklarını anlatan Tütüncü, "Şimdi de çim futbol sahasının temelini attık. 2016 sathi asfalt sezonunun açılışına da Ayanoğlu Mahallesi ev sahipliği yapmıştı" dedi.



AMATÖR SPORA HİZMET VERECEK
İmar planında semt spor sahası olarak geçen 3 bin 700 metrekarelik bir alana inşa tesisi inşa ettiklerini kaydeden Başkan Tütüncü, "Güzel bir çim saha kazandırıyoruz. Bu tesis, amatör sporlara destek verecek olan özel ve önemli bir futbol sahası olacak. 72 metrekarelik sosyal tesisin de olacağı proje 120 gün sonra hizmete girecek" dedi.
Varsak'ın ömrü hayatında görmediği hizmetleri kendi dönemlerinde gördüğüne işaret eden Hakan Tütüncü, "Sadece hizmetlerimizle değil, Varsak'ı spor kulübüyle geleceğe taşımak istiyoruz. Bu nedenle çim sahayı, Kepez Belediyespor'un kardeş kulübü olan Varsak Spor'a armağan ediyoruz" dedi.
Başkan Hakan Tütüncü, duanın ardından davetlilerle birlikte butona basarak maliyeti 343 bin TL olan çim futbol sahasının temeline ilk harcını döktü. 

Son Güncelleme: 13.12.2016 15:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.