Varsak'a imar müjdesi

VARSAK Mahallesi'nin imar planı, Kepez Belediye Meclisi'nin aralık ayı toplantısında görüşülerek kabul edildi.

07 Aralık 2016 Çarşamba 12:30
Varsak'a imar müjdesi
Büyükşehir Belediyesi'nin 5 binlik, Kepez Belediyesi'nin de binlik planını yaptığı Varsak'ın doğu bölgesinin imar planı, Kepez Belediyesi Meclisi'nden geçti. İmar komisyonunun önerisi, Ak Parti, MHP ve CHP gruplarının oy birliğiyle kabul edilmesi, bölge sakinleri tarafından sevinçle karşılandı.
Raporun onaylanmasının ardından konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, başkanlığı döneminde Tolunay ile Ünsal mahallelerinin imar planlamasının tamamlandığını hatırlattı. Başkan Tütüncü, “Varsak ile ilgili son kararı vermiş olduk. 2006 yılından bu yana bekleyen bu karar, Varsaklı hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.



MODERN MAHALLELER OLUYOR
Son 10 yıldır çözüm bekleyen bu konuyu Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle çözüme kavuşturmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Tütüncü, “Benim 8 yıllık dönemimde tamamıyla yaptığım iki imar planlaması, Avni Tolunay ile Ünsal mahallelerinde gerçekleşti. Geniş parseller, geniş yollar, geniş sosyal donatı alanları oluşturuldu. Çok düzgün bir şekilde şehrin merkezinde oldu. Bunlar son derece modern ve nitelikli birer mimariyi beraberinde getirecek planlamalar" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 07.12.2016 12:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.