Varsak Yaylası’nda Tütüncü coşkusu

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaptıkları hizmetlerle Varsak’ı şehirleştirirken, Varsak Yaylası’nın da problemlerini çözdüklerini söyledi.

04 Ağustos 2014 Pazartesi 13:34
 Varsak Yaylası’nda Tütüncü coşkusu
Başkan Hakan Tütüncü, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri ile Korkuteli’ndeki Varsak Yaylası’nı ziyaret etti. İlgiyle karşılanan Başkan Tütüncü, yaptığı konuşmada“Antalya'da Kepez'in yeri bir bambaşka. Kepez’de ise Varsak'ın yeri bambaşka.” dedi.

Geçtiğimiz dönem en çok hizmeti götürdükleri yerlerin başında Varsak’ın geldiğini anımsatan Tütüncü, “Birçok yerde Varsak'ın ayrıcalığı ne, diye soruyorlar. Her tarafa farklı hizmetler götürüyoruz ama gönlümüzdeki sevgileri, saygıları ve muhabbeti derin olduğundan dolayı en güzel hizmetleri Varsak’a yaptık.” ifadesini kullandı.


Yaylaya tam hizmet
Tütüncü, Korkuteli'ndeki Varsak Yaylası'nı geçmiş yıllarda birçok kez ziyaret ettiğinin altını çizerek, konuşmasını şöyle sürdürdü: “2009'dan bugüne Varsak Yaylası'nın her türlü sorununun çözümüyle yakından ilgilendik, ilgileniyoruz, ilgilenmeye de devam edeceğiz. Geçtiğimiz dönem İl Özel İdaresi'nin Varsak Yaylası’nda yapması gereken hizmetlerin birçoğunu yaptık. Yolların asfaltlanmasından tutun, çöp konteynırların gönderilmesine ve diğer problemlerle, vatandaşların hizmetkarı olarak yakından ilgilendik, ilgilenmeye de devam edeceğiz.”


Hizmet takdiri teşekkürü
Varsaklılara, seçimlerde Ak Parti’ye verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Tütüncü, “Biz hatırları ömürlük kabul etmiş bir kültürden geliyoruz. Varsaklıların hatırı gönlümüzde ömürlüktür. Ne zaman milletin iradesi tecelli etmek üzere sandıklar sizin önünüze geldiğinde Varsak’a yapılan hizmeti de Antalya'ya yapılan hizmeti de Türkiye'ye yapılan hizmeti de en güzel şekilde takdir ettiniz. En yüksek oyu verdiniz. Sizlere teşekkür ederim.” diye konuştu.
Tütüncü, Varsaklılar’dan, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için oy istedi.


Başkan Hakan Tütüncü, Taşkesiği Yaylası’nı da ziyaret ederek, yayla sakinlerinin yayla yolu ve cami ile ilgili isteklerini dinledi.

Ziyaretlere, Meclis Üyeleri Ali Fidan, Mehmet Yarbaş, İsa Sarpdağ ve Dilaver Tanık da eşlik etti.

Son Güncelleme: 04.08.2014 13:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.