UYSAL: “HİZMET İÇİN BURADAYIZ”

ATSO Dostlar Grubu’nun Ekim ayı konuğu olan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Belediye’nin çalışmalarını anlattı, öneri ve istekleri dinledi

09 Ekim 2015 Cuma 11:29
UYSAL: “HİZMET İÇİN BURADAYIZ”


Üyeleri bilgilendirdi

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Dostlar Grubu’nun Ekim ayı konuğu Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal oldu. ATSO Dostlar Grubu’nun toplantısında üyelerle biraraya gelen Başkan Ümit Uysal, belediyenin genel çalışmaları ve projeler hakkında üyeleri bilgilendirdi. Gününün büyük bir bölümünü çalışmaya ayırdığını belirten Başkan Uysal, “Gece gündüz çalışmak için halkımız bizi göreve getirdi. Hizmet için buradayız” dedi.

Başkan Uysal: “Ortak akıl, ortak fikir”

Toplulukların kentin ortak aklını oluşturduğu ifade eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Ortak akıl, ortak fikri oluşturuyor. Sivil toplum faaliyetleri çerçevesinde toplanıyorsunuz. İstek, öneri ve projeleriniz bizlere katkı sağlayacaktır” diye konuştu. ATSO Dostlar Grubu Başkanı Sedat Belen, “Dostlar grubu üyeleri olarak Antalyamıza sahipleniyoruz. Her ay bir kent yöneticisi ile biraraya gelerek istek, öneri ve projeler sunuyoruz. Kent yöneticileri ile fikir alışverişinde bulunuyoruz” diye konuştu. 

Son Güncelleme: 09.10.2015 12:04
Anahtar Kelimeler:
ATSOÜmit Uysal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.